PRVI AUTOMARKET TV MAGAZIN – 15.10.2016.

PRVI AUTOMARKET TV MAGAZIN – 15.10.2016.

Zadovoljstvo nam je najaviti i predstaviti prvi AutoMarket magazin. Kao uvod u ovu zajedničku avanturu, u prvoj epizodi donosimo testove novih vozila, poučne savjete o sigurnosti u prometu te nove trendove u auto industriji, a analizirat ćemo tržište i odvesti vas na neke od najljepših lokacija Hrvatske.

Auto Market – 29.06.2019.
Auto Market – 15. lipnja 2019.
Auto Market – 22. lipnja 2019.

Test Hynudai Tucsona našeg Jure Šebalja

Kako bi doznali što sve možemo od njega očekivati, novi Hyundai Tucson dali smo u ruke profesionalcu. Najbolji hrvatski rally vozač, Juraj Šebalj testirao je model s 1.7 CRDI motorom i 7 DCT automatskim mjenjačem, a kako se ovaj korejac sa starim imenom i novim dizajnom pokazao na zahtjevnoj Plešivičkoj cesti i s još zahtjevnijim testnim vozačem.

Recenzija Mercedesove E klase uz naglasak na tehnološka rješenja i inovacije

Nova Mercedesova E klasa toliko je opremljena inteligentnom tehnologijom da pojedine operacije u vožnji može obaviti potpuno samostalno, a parkirati je možete doslovno jednim prstom. Upoznajte Edition One!

Novosti i vijesti iz automoto svijeta te sigurnost u prometu

Pariški auto salon 2016, nakon 15 dana izlaganja, 16. listopada će zatvoriti svoja vrata. Upravo s novitetima iz Francuske započet ćemo naš ovotjedni pregled vijesti dok kao bitnu temu ističemo i sigurnost u premetu.

 

Komentari

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0