POGLEDAJTE NOVU EPIZODU AUTO MARKET MAGAZINA OD 22.10.

Pogledajte epizodu Auto Market magazina od 22.10.

Juraj Šebalj testirao je novi Jaguar F-PACE!

Svi koji su se ikada zamišljali za volanom Jaguara uglavnom na umu nisu imali SUV. No upravo je jedan takav zvijezda naše današnje emisije. Jaguar  F-PACE zamišljen je kao SUV s performansama koje objedinjuju uzbudljivu vožnju i praktičnost. Koliko je ekipa iz Coventrya uspjela u tome provjerio je naš Juraj Šebalj koji je ovu divlju mačku provozao po cestama Hrvatskog Zagorja sve do prekrasnog sredovjekovnog dvorca Trakošćan.

Doznali smo koje se opasnosti kriju od neosiguranih vozila

Jeste li znali da vožnjom bez obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti riskirate kaznu i do 50 tisuća kuna? Dogodi li se da neosigurani skrivite prometnu nesreću nećete platiti samo kaznu, već i potpuni iznos popravka automobila koje ste oštetili. Doznali smo zašto je vožnja bez osiguranja – najskuplja vožnja.

Vozili smo novi Fiat Tipo

Novi Fiat Tipo i u novoj je inačici ostao dosljedan – udobnost, sigurnost i korektna izvedba za pristupačnu cijenu. Osmišljen je u Italiji, proizveden u Turskoj, a mi smo ga provozali po zagrebačkoj okolici…

“Make Roads Safe”

Cesta nije pista, a mnogi od nas to ponekad zaborave. UN-ova svjetska kampanja „Make Roads Safe“ samo je jedan od načina osvješćivanja vozača, ali i ostalih sudionika o svim opasnostima koje vrebaju u prometu. Ova akcija provodi se i u Hrvatskoj, a detalje doznajte u ovotjednom pregledu novosti!

TV Magazin programa AutoMarket je na rasporedu u subotom na HRT2. Za sve one koji neće biti uz TV ekrane, emisiju mogu pogledati na našem YouTube kanalu od ponedjeljka. 

Komentari

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0